اطلاعات عمومی

14 ویژگی کفش مناسب پیاده روی

ویژگی های کفش مناسب پیاده روی کتونی اسپرت رسمی ورزشی

دوندگی و پیاده روی, از بهترین و آسان ترین روش ها برای کاهش وزن, لاغری و سلامت جسم و روان هستند. این فعالیت ها نیز مانند هر فعالیت ورزشی دیگری, نیازمند ابزار و تجهیزات مخصوص خود می باشند. تنها وسیله ای که برای یک پیاده روی خوب نیاز دارید یک جفت کفش پیاده روی مناسب می باشد. در پیاده روی پاها بیشترین تحرک را داشته و فشار زیادی را تحمل خواهند کرد و در معرض گرما و ضربات متعددی قرار می گیرند, به همین دلیل باید در انتخاب کفش دقت پیاده روی زیادی به خرج دهید.

برای انتخاب کفش های پیاده روی به نکات زیر توجه داشته باشد:

 

1- برای محافظت از پا هایتان از کفشی با پاشنه ی نرم استفاده کنید.

پاشنه کفش باید به گونه ای باشد که حالت پاشنه ی پا را به خود بگیرد و نرم باشد. اگر هنگام پیاده روی و راه رفتن, بیشتر وزن شما روی قسمت داخلی پا بیافتد, پاشنه ی پا خم می شود. در چنین شرایطی پاشنه به سمت خارج حالت می گیرد. حالت دیگر آن است که بیشتر فشار روی قسمت بیرونی پاها بیافتد. در این صورت پا برمی گردد به این معنی که پاها به سمت داخل خم می شوند. برای جلوگیری از بروز این مشکلات دنبال کفشی با پاشنه ی نرم باشید.

 

2- به دنبال کفشی بگردید که به قسمت جلویی و پنجه های پا فضای کافی بدهد.

اگر قسمت جلویی کفش تنگ باشد, پنجه ها نه می توانند به راحتی حرکت کنند و نه تنفس کافی خواهند داشت. برعکس, اگر فضا بیش از حد نرمال زیاد باشد باعث تاول زدن و حرکت مفرط انگشتان پا خواهد شد.

 

3- کفی کفش باید قدرت کشش بالایی داشته باشد.

کفی داخلی کفش, قسمتی است که پای شما روی آن قرار می گیرد. کفی داخلی باید نرم باشد و حالت و قالب کف پا را به خود بگیرد. کفی خارجی هم همان قسمت زیره ی کفش است. زیره باید انعطاف پذیر و دارای شیار باشد. شیار ها باعث می شوند که هنگام راه رفتن و پیاده روی اصطکاک ایجاد شده و فرد لیز نخورد.

کفش مناسب پیاده روی

4- مطمئن شوید که زیره ی کفش از یک ماده ی نرم ساخته شده باشد.

احتمالا مهم‌ترین قسمت کفش, بخش کفی خارجی آن باشد. در حقیقت این قسمت بین بخش فوقانی و بخش زیرین کفش می باشد و از اهمیت بسیاری برخوردار است. برای اینکه که بدانید کفی خارجی کفش نرم است یا خیر, با دست خود ان را لمس کنید. شما می توانید به فروشنده بگویید که کفی هایی از جنس ژل, فوم یا هوا را برای امتحان کردن به شما بدهند. کفی هایی که از این جنس ها هستند, هنگام پیاده روی فشار و ضربه وارده به پا را کاهش می دهند و خستگی پیاده روی را کم می کنند. اگر شما کفشی را یافتید که تمامی موارد استاندارد را دارا بود ولی کفی خوبی نداشت, می توانید جداگانه آن را خریداری کنید.

 

5- میزان جریان هوا در کفش ها را چک کنید.

هنگام راه رفتن ضربان قلب و جریان خون بالا می روند و باعث عرق کردن پاها می شوند. اگر این موضوع کنترل نشود باعث تاول و بیماری های دیگر پا و پوست می شود. برای همین مطمئن شوید که کفش انتخابی هوا خور مناسبی داشته باشد. همچنین جوراب هایی را بپوشید که از هوا خور مناسب برخوردار باشند.

 

6- هنگام عصر و بعد از ظهر ها کفش های تان را بپوشید.

پا ها هنگام پایان روز در بزرگترین سایز خود قرار می گیرند. عصر و بعد از ظهر ها پا و مچ پا ورم کرده و کمی تغییر سایز می دهند. سعی کنید کفش هایی را بردارید که مقدار کمی در پا لق بزنند.

 

7- اگر نسبتا سنتون بالاست و به دنبال کفش هایی مناسب هستید, کفشی را انتخاب کنید که یک سایز بزرگتر از سایز خودتان بوده و کمی گشاد باشند.

 

8- هنگام خرید سعی کنید یک جفت جوراب ضخیم با خودتان ببرید و یا بپوشید.

مهم نیست اگر جوراب ساق بلند یا کوتاه داشته باشد اما خوب است که مقداری ضخیم باشد. اگر هم معمولا عادت دارید که دو جفت جوراب بپوشید, هر دو را برای امتحان کفش ها به پا کنید.

 

9- هر دفعه که برای خرید کفش اقدام می کنید, سایز پایتان را دوباره بگیرید.

با گذشت زمان ممکن است که سایز شما تغییر کند. اگر بلد نیستید چگونه سایز دقیق خود را تعیین کنید, می توانید از مسئول فروشگاه کمک بگیرید.

 

10- با کفش ها در فروشگاه راه بروید.

اگر کفشی را با مشخصات مناسب پسند کردید, آن را به پا کنید و چند قدمی در فروشگاه بردارید. به هرحال هدف شما از خریدن این کفش ها پیاده روی و احساس راحتی هنگام را رفتن است, پس باید هنگام راه رفتن احساس راحت و خوبی داشته باشید.

خرید کفش پیاده روی طبی و راحت

11- مطمئن شوید که طول و عرض هر دو کفش مناسب و با یک دیگر برابر باشند.

پهن بودن و یا باریک بودن زیادی کفش, می تواند باعث تاول زدن, بیماری های مختلف و حتی تغییر شکل پا و انگشتان و اختلال همبرت شود. اگر سایز پا هایتان با یک دیگر فرق می کند نیز سعی کنید سایز های متفاوتی را امتحان کنید.

 

12- در صورتی که پای شما قوس کمی دارد, قابلیت کنترل حرکات را اولویت اول خود برای خرید قرار دهید.

بیشتر افرادی که کف پای صاف دارند, از مشکلات ماهیچه و درد مفاصل رنج می برند. به دنبال کفشی باشید که امکان کنترل حرکات را به شما بدهد. کفش انتخابی باید پا را به خوبی در بر گیرد و پا در آن جای محکمی داشته باشد.

 

13- اگر پاهایتان قوس زیادی دارند, دنبال کفی های خوب باشید.

سعی کنید کفی هایی را بر دارید یا کفش هایی را انتخاب کنید که کفی آن ها دارای لایه های زیاد بوده و نرم باشد. این کفی ها فشار وارده به عضلات و مفاصل را تا حد چشم گیری کم می کنند.

 

14- اگر کف پای عادی دارید و نه زیاد صاف است نه زیاد قوس دار, دنبال کفشی با کفی محکم باشید.

کفی های محکم بجز ثابت نگه داشتن پا, از آن ها به بهترین نحو مراقبت می کنند.‌

اینستاگرام سامان شوزز

دیدگاهی در مورد “14 ویژگی کفش مناسب پیاده روی

  1. غزاله گفت:

    شما کفش جورابی هم دارید؟؟

    1. کارا کریمیان گفت:

      سلام
      بله سرچ کنید هست

  2. عباس منش گفت:

    من همیشه برای پیاده روی از کفش جورابی استفاده میکنم, حتما پیشنهاد میکنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *